Online: 0 użytkownik(ów), 93 gość(ie)
  Nie jesteś zalogowany     UŻYTKOWNICY     PROFIL     OPD     PRYWATNE WIADOMOŚCI     LOGUJ    
Newsy
Nagłówki
Archiwum
Grupa Steam
Shoutbox Wywiady
Tutoriale
Forum / regulamin
Szukaj
Linki
Serwery Mapy
Programy
Zasoby
VERC Collective

source SDK

Strona dla początkujących mapperów zawierająca kurs i porady dotyczące tworzenia map do Counter Strike'a

grinder74.com - Polska Baza Map i Modów SP dla HL1 & HL2

AHA - Andrzej Hrycyk - Polskie mapy do Counter Strike

D.I.P.R.I.P.

 Wejdz na strone The BORG Collective

MAPOSFERA.ORG

NATURAL-SELECTION.PL

CSNation.pl

kzpl.kampno.pl

Bannerek serwisu beta

Forum > Modelowanie > Kompilator csg się zniszczył ?
 
> 1 <
Autor Wiadomość
dMg
[10] Użytkownik
 
Niemowa
     
Dołączył: 01 Września 2011
Miasto: Włocławek
Zawód: gt ziom
Wiek: 29
 Czwartek, 20 Paź 11r, godz. 20:02     #34821   
Witam ,

Mam problem ponieważ gdy próbuję dodać własną texturę do mapy to normalnie wszystko idzie ale gdy kompiluję to tak :

Gdy przekompiluję mapkę bez parametru - nowadtexture to jest ok ale gdy przekompiluję ją z z to jest problem , bo ompilacjjja trwa 1 sec i nawet mnie . Nie będę pokazywał logów , bo to nic nie da . Po postu nie rusza ten kompilator . Zmieniałem próbowałem na innych wersjach to samo . Jakieś pomysły ?
wolf480
[10] Użytkownik
Ja wiem najlepiej !
        13217169
Dołączył: 04 Listopada 2009
Zawód: C++ coder
Wiek: 25
 Piątek, 21 Paź 11r, godz. 18:32     #34822   
Po 1. nie ten dział.
Po 2. wklejenie logu jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Po 3. jak już nie chcesz wkleić logu to chociaż wklej linijkę uruchamiającą CSG, w której ten parametr dodałeś. Może jest jakiś błąd składni?
> 1 <
 
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą brać udział w dyskusji
 
Powered by LDU 604 Czas generowania strony: 0.254 sek
SQL : 0.003 sek - zapytań: 30 - średnio: 0.00011 sek
Top